Surpriză pentru Andra, la Românii au Talent. Ce a dezvăluit un concurent despre soțul său, Cătălin Măruță

Publicat pe

Andra a fost luată prin surprindere de unul dintre concurenții de pe scena Românii au Talent. Constantin Garbiș, cunoscut de cei care merg în stațiunea Vama Veche, drept 'Jaguarul', i-a dezvăluit Andrei o serie de lucruri pe care nu le știa despre soțul ei, Cătălin Măruță.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Constantin Garbiș a făcut parte din trupa Hard Rock Faraon. Jaguarul, așa cum este el cunoscut, cânta la tobe și chitară bass. Acum își petrece timpul între București, Vamă și Medgidia. Vara stă în Vama Veche, unde cântă prin cluburi. De-a lungul timpului, bărbatul a cântat în deschiderea trupelor mari, precum Cargo sau Phoenix.

Surpriză pentru Andra, la Românii au Talent. Ce a dezvăluit un concurent despre soțul său, Cătălin MăruțăSurpriză pentru Andra, la Românii au Talent. Ce a dezvăluit un concurent despre soțul său, Cătălin Măruță

Ediția 20 'Românii au talent' l-a avut ca participant. Singur, doar cu o chitară și un scaun, a interpretat melodia 'Drumurile noastre' a lui Dan Spătaru.

Înainte de a performa pe scenă, Constantin Garbiș a făcut o dezvăluire uluitoare. Artistul i-a mărturisit Andrei că îl cunoaște pe Cătălin Măruță și că au petrecut împreună în Vama Veche. Jurata de la Românii au Talent a rămas mască, iar colegii ei au încercat să-l oprească pe concurent din a mai face alte dezvăluiri.

E prima dată când vă văd live, doamna Andra. Cu Măruță ne-am distrat la Vama Veche.„, a spus concurentul de la Românii au Talent.

Nu spune, nu spune, că după aia îi scoate ochii acasă.” – a glumit Pavel Bartoș.

Nu trebuia să spui, omule, că el a zis acasă că se duce la Techirghiol, la Băi.” – i-a zis și Andi Moisescu.

Atunci, în fine. Haideți, e prea multă vorbă', a fost discuția haioasă între Constantin Garbiș, Pavel Bartoș și Andi Moisescu.

Citește și: Alexandra Dinu s-a întors în România! Totul despre rolul de jurat la Românii au Talent, relația cu fiul ei și viața sentimentală:’Cred în căsătorie’/ EXCLUSIV

Citește și: Viața neștiută a lui Andi Vasluianu: ce meserii a avut înainte să devină actor. N-au nicio legătură cu actoria!

Citește și: Cum se comportă Andi Moisescu ca tată, cu fiii lui adolescenți:„Știu exact ce li se pare nedrept’. Cum se înțeleg cei doi frați / EXCLUSIV

Constantin „Jaguarul” Garbiș a primit patru de DA la Românii au Talent

„Ce voi, băi, băiatule! Ce timbru! Bună treabă! Ești mai mult decât toate, ești parte din istoria de la Vama Veche, ești un spirit.', i-a spus Andi Moisescu.

„Jaguare, aici Taurul. Doresc să încep comentariile pentru că am simțit, așa, fiind din același leandru, că facem parte din aceeași generație. Ăsta este spiritul pe care întotdeauna îl salut. Bravo, respect. Ești, peste artist și toate cele, ești un spirit.'- a completat Florin Călinescu.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter