Andreea Bălan a izbucnit în plâns la America Express. Ce a spus despre George Burcea, tatăl fiicelor ei: „A fost o adevărată lecție”

Publicat pe

Andreea Bălan a izbucnit în plâns la America Express. În ultima ediție a reality show-ului de la Antena 1, cântăreața a fost impresionată de povestea de viață a unei localnice și a început să plângă. Cuprinsă de emoții puternice, aceasta a făcut câteva declarații despre George Burcea, tatăl fiicelor ei. Cei doi s-au despărțit în urmă cu mai bine de doi ani, însă vor fi legați toată viața de cele două fetițe pe care le au împreună. Iată ce a spus artista la TV!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Andreea Bălan a izbucnit în plâns la America Express. Andreea Bălan și George Burcea s-au separat la câteva luni de la căsătorie. Totul se întâmpla în urmă cu mai bine de doi ani, însă procesul de divorț s-a încheiat abia în februarie 2021. În ciuda acuzațiilor pe care și le-au adresat în spațiul public, relația celor doi părinți s-a îmbunătățit considerabil în ultima vreme, conștienți fiind că este nevoie de efortul amândurora pentru ca Ella și Clara să crească într-un mediu armonios. Andreea Bălan este concurentă la „America Express' și a făcut câteva declarații neașteptate despre tatăl fiicelor ei, într-un moment de vulenrabilitate.

Andreea Bălan a izbucnit în plâns la America Express. Ce a spus despre George Burcea, tatăl fiicelor ei: „A fost o adevărată lecție'Andreea Bălan a izbucnit în plâns la America Express. Ce a spus despre George Burcea, tatăl fiicelor ei: „A fost o adevărată lecție'

Andreea Bălan a izbucnit în lacrimi la America Express. În emisiunea de la Antena 1, artista s-a lovit de o situație emoționantă și a început să plângă. Impresionată de povestea de viață a unei femei care și-a pierdut soțul, cântăreața a făcut câteva mărturisiri despre relația ei cu George Burcea și implicarea acestuia în viața fetițelor pe care le au împreună.

Citește și: Andreea Bălan și Andreea Antonescu au încălcat regulamentul la America Express, în timpul unei probe: „Am mers cu…' . Producătorii le-au penalizat

Citește și: „Acolo se împușcă oameni și se pierd turiști fără motiv”. Andreea Bălan și Andreea Antonescu au dat de pericol la America Express

Citește și: Un copil a învățat să citească singur la 2 ani și 4 luni. Știe să numere în șase limbi: „Prietenii lui abia recunosc câteva litere ale alfabetului”

Citește și: Alex Bodi și Ema Uta s-au despărțit din nou. Ce spune afaceristul despre relația cu Iulia Sălăgean, fosta lui soție: „Ea și-a așteptat bărbatul'

Andreea Bălan a izbucnit în plâns la America Express

Artista și Andreea Antonescu au fost găzduite de o localnică rămasă văduvă și care își creștea singură copiii. Femeia era susținută de prietena ei, o femeie care a divorțat în urmă cu puțin timp. Pentru a trece mai ușor prin această suferință, cele două s-au mutat împreună, iar povestea lor de viață a făcut-o pe Andreea Bălan să izbucnească în lacrimi.

Am rămas șocate. Soțul ei a murit acum o lună. Are doi copii: unul de un an și unul de 14 ani, care e afară la joacă, iar prietena ei, care tocmai s-a separat de bărbatul ei și s-au unit ele două ca să treacă peste greutățile astea. Din puținul lor, ne dau nouă să mâncăm. E incredibil. Îmi vine să plâng. Văduvă la 38 de ani, cu doi copii (…) Efectiv, ne-au dat lacrimile, când au început să ne povestească. Ambele trebuie să își crească singure copiii și au o situație extrem de precară. Avea zâmbetul senin, curat, pe buze și tot timpul cu Dumnezeu', a declarat Andreea Bălan, vizibil emoționată.

„Avem copiii sănătoși, chiar dacă suntem separate de tații copiilor noștri'

Impresionată de situația mamei respective, Andreea Bălan a făcut câteva declarații despre tatăl fiicelor ei. Aceasta este recunoscătoare că George Burcea este prezent în viața Ellei și a Clarei, chiar dacă relația lor s-a încheiat de ceva vreme. Artista este de părere că ea și Andreea Antonescu au învățat o lecție valoroasă, prietena ei fiind divorțată de tatăl Siennei.

„A zis că Dumnezeu e mare și că ajută pe toată lumea. A fost o lecție pentru noi. Pot să ai tot și să n-ai nimic sau poți să ai nimic și să ai tot. Mereu încercăm să ne simțim recunoscătoare, dar acum mai mult ca niciodată, pentru că ne dăm seama că avem tot, avem copiii sănătoși, chiar dacă suntem separate de tații copiilor noștri, ei trăiesc, sunt în viața copiilor noștri, ceea ce e foarte important. A fost o adevărată lecție pentru noi. (…) Doar copiii îmi dau putere să merg înainte. Pentru ei trebuie să rezist', a mai spus cântăreața.

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter