Andreea Bălan a venit cu fetița la Unica Urban Party. Ella a cucerit inimile tuturor

Publicat pe

Andreea Bălan a surprins ieri-seară pe toată lumea la Unica Urban Party, unde nu a venit singură, ci alături de fiica ei cea mare Ella, care a furat toată atenția și a cucerit inimile invitaților.

La petrecerea revistei Unica au participat o mulțime de vedete, însă printre cele mai admirate prezențe a fost Ella, fiica Andreei Bălan. Artista, care multă vreme și-a ținut fetița departe de ochii curioșilor, a decis că a venit momentul ca micuța să participe la primul ei eveniment.

„Deja Ella e mare și adoră petrecerile'

Zâmbitoare, îmbrăcată într-o rochiță cu Minnie Mouse albă cu albastru, geacă de jeans roz și o pălăriuță șic, Ella s-a simțit perfect alături de mama ei la eveniment, după cum de altfel a povestit și Andreea ulterior pe contul ei de socializare: „Deja Ella e mare și adoră petrecerile'. Într-adevăr, fiica Andreei a fost extrem de dezinvoltă – a urcat alături de mama ei pe scenă și s-a pozat cu vedetele participante la eveniment.

După câte se vede și din fotografii, Andreea începe, încet-încet, să predea ștafeta…

Foto: Dumitru Angelescu, Sorin Cioponea, Facebook

Andreea Bălan a venit cu fetița la Unica Urban Party. Ella a cucerit inimile tuturorAndreea Bălan a venit cu fetița la Unica Urban Party. Ella a cucerit inimile tuturor
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter