Andreea Bălan a arătat tuturor rochia de mireasă

Publicat pe

Andreea Bălan se pregătește intens pentru una din cele mai speciale zi din viața sa. Artista se pregătește să plece spre America unde se va căsători cu iubitul ei George Burcea.

 

 

Andreea Bălan se pregătește să plece spre locul de vis unde ea și George Burcea își vor unii destinele. Cum momentul este unul mult așteptat de artistă, aceasta a dorit să împărtășească un mic detaliu cu fanii ei.

 

Ieri, în timp ce își pregătea bagajele pentru frumoasa călătorie,  Andreea le-a artătat fanilor ei pe rețelele de socializare o imagine cu rochia de mireasă.

 

 

#packing 👰🏼#TheBigDay #vacantion #LA #happy #togo @athenaphilip

A post shared by Andreea Balan (@andreeabalanofficial) on

 

 

 

Andreea Bălan va în Los Angeles pe celebra plajă Sunset Beach. Artista se va căsători cu actorul George Burcea într-o ceremonie intimă. 'Facem nunta în Los Angeles pe o plajă și o să vină acolo un preot și o să ne citească ceva de suflet.' a declarat Andreea pentru Antena 1.

Locația aleasă se pare că este un vis din tinerețe al iubitului Andreei aceasta fiind o surpriza pe care George a primit-o de ziua lui. ' George când era mic și se uita la acel serial Sunset Beach își imagina că într-o zi, când o să crească, o să ajungă în America pe acea plajă.. nu știa cum, în ce fel și cu cine, dar la 10 ani i s-a întipărit în minte acea plajă. Atunci când i-am spus că visul i s-a împlinit, a fost foarte foarte emoționat și i-am făcut cadou biletele de avion de ziua lui pe 15 ianuarie. ' a mărturisit artista.

 

 

 

Bianca Ion

Foto: Instagram

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter