Andreea Bălan critică limbajul concurenţilor de la "Asia Express": "O ţară întreagă te va dispreţui"

Publicat pe

Andreea Bălan, care va deveni în curând mămică pentru a doua oară, a urmăritor cu interes show-ul „Asia Express” de la Antena 1. Aceasta a reacţionat după ce a văzut comportamentul concureţilor. A fost uimită de trei personaje. 

În urma celei de a doua ediţie a noului sezon Asia Express, Andreea Bălan a analizat comportamentul concurenţilor, dar şi limbajul lor. Prima dată, ea a adus în discuţie o concurentă care a înjurat foarte mult pe parcursul probelor, făcând referire la Bianca Drăguşanu. A urmat apoi Ruby, cea care şi-a jignit iubitul în repetate rânduri.

În final, ea a făcut referire la o persoană care nu se descurca aşa de bine în engleză.

„Mă uit la Asia Express România . Îmi place emisiunea, îmi plac peisajele și tot ce descopăr nou despre aceste țări, 
dar tare mă minunez de concurenți.
Înțeleg că este foarte greu și știu ce înseamnă o competiție dar :
– nu ai cum să înjuri femeie fiind, că un birjar și nu realizezi că o țară întreagă te va disprețui după
– nu ai cum să îți faci partenerul de rușine atât timp cât tu l-ai adus acolo 
– nu ai cum să nu știi cât de cât limba de circulație internațională și obligatorie în toate școlile din Ro (engleză) și să inventezi niște cuvinte complet aberante . Măcar făceai o revizie înainte să vii în concurs, că doar apari la tv. 
O imagine construită în ani de zile se poate strică în câteva minute.
De obicei nu postez chestii așa, dar ceea ce văd e beyond my comprehension.
Și o să fac un un vlog despre imagine și marketing în viitorul apropiat.”, a scris Andreea Bălan pe pagina sa de Facebook.

Margherita de la Clejani și Iuliana Luciu, prima echipă eliminată din Asia Express

După o zi grea, în care imprevizibilul a schimbat soarta clasamentului de nenumărate ori, Margherita de la Clejani și Iuliana Luciu a fost echipa ajunsă pe ultimul loc. Din cauza faptului că elefantul din cutia securizată a fost roșu, cele două au părăsit competiția: ‘Mă bucur că am avut parte de experiența asta…Scurtă, dar foarte frumoasă. Mi-a plăcut tot în Asia Express. I-aș recomanda oricui să participe! Pentru mine, plânsul asta este doar dezamăgirea că am plecat foarte repede.’a mărturisit Iuliana.

Foto: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter