Cum a reacționat Andreea Bălan când a aflat că nu mai poate avea copii: "M-am interesat deja de mamă-surogat!"

Publicat pe

În urmă cu patru luni, Andreea Bălan a primit o veste şocantă din partea medicilor care s-au luptat să-i salveze viaţa, după naşterea celui de-al doilea copil. Cântăreaţa a declarat pentru VIVA! că s-a interesat serios în privinţa unor metode prin care ar putea fi din nou mamă, adopţia şi mama-surogat fiind unele dintre opţiuni. Andreea a fost dezamăgită să afle că în România este ilegală naşterea cu mamă-surogat şi pledează pentru această idee, sperând că pe viitor statul român se va gândi să legalizeze această metodă.

Cum a reacționat Andreea Bălan când a aflat că nu mai poate avea copii: "M-am interesat deja de mamă-surogat!"Cum a reacționat Andreea Bălan când a aflat că nu mai poate avea copii: "M-am interesat deja de mamă-surogat!"

În această primăvară, Andreea Bălan a trecut prin trei operaţii complicate, în urma celei de-a doua naşteri, când a fost la un pas de moarte.

În afară de operaţia de cezariană, Andreea a mai suferit alte două intervenţii, din cauza unor chisturi, iar din această cauză nu mai poate face copii, deşi sotul său şi-ar mai fi dorit un băieţel.

„Una e să spui da, ne oprim la doi copii, că aşa vrem noi şi alta e să nu mai ai opţiune. Normal că te deranjează acest lucru. Dacă peste 5-6 ani mi-aş fi dorit din nou să mai am un copil. Nu mai există această posibilitate sub nici o formă. Poate doar să adopt sau să apelez la o mamă surogat', a declarat Andreea Bălan pentru VIVA!

„Dar este ilegal în România!', a continuat cântăreaţa, care ne-a mărturisit că s-a gândit să apeleze la o mamă surogat, dar procedura este foarte complicată în România, întrucât nu există o legislaţie în sensul acesta.

„Discutând cu tot felul de medici şi spunând că mă deranjează că nu mai pot face copii, am avut o discuţie interesantă cu o doctoriţă foarte drăguţă, care mi-a explicat că a apelat la o mamă surogat, dar a fost mai complicat, la modul că sora mamei respective a născut copilul şi pentru că în România nu e legală procedura a fost necesar procesul de adopţie. Astfel, în acte copilul este adoptat şi mie personal mi se pare o tâmpenie. Mi se pare că trebuie să existe această opţiune pentru că există multe femei în situaţia mea care nu mai pot face copii.

Eu am o prietenă care încearcă de ani de zile să râmână însărcinată in vitro şi nu reuşeşte. E păcat, de ce să nu oferi această şansă? Sunt multe femei care, pentru bani, vor să poarte copilul altei femei. Poate ele au nevoie de acei bani şi, în felul ăsta, pot ajuta şi alte femei care nu pot face copii. Mi se pare o prostie că statul român nu permite lucrul ăsta!', a declarat Andreea Bălan pentru VIVA!.

 

Un interviu amplu cu Andreea Bălan găsiţi în numărul de august al revistei VIVA!, care se găseşte la toate puctele de vânzare a presei. 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter