Andreea Bălan, prima imagine de pe patul de spital! Și-a luat fetița în brațe și a postat un mesaj cutremurător! "După două zile de luptă ca să trăiesc!"

Publicat pe

Andreea Bălan și-a revenit! La 48 de ore după ce a făcut stop cardio respirator. solista și-a luat fetița în brațe și a postat prima fotografie, de pe patul de spital. Imaginea a fost însoțită de un mesaj cutremurător.

Andreea Bălan, prima imagine de pe patul de spital! Și-a luat fetița în brațe și a postat un mesaj cutremurător! "După două zile de luptă ca să trăiesc!"Andreea Bălan, prima imagine de pe patul de spital! Și-a luat fetița în brațe și a postat un mesaj cutremurător! "După două zile de luptă ca să trăiesc!"

 

Zâmbitoare, dar vizibil afectată. Andreea Bălan este acum în afara oricărui pericol și a postat prima fotografie pe Instagram, însoțită de un mesaj care îți face pielea de găină, instantaneu. „Dragii mei, abia astăzi mi-am luat fetiţa, Clara Maria, în braţe, după două zile de luptă ca să trăiesc. Va mulţumesc din suflet tuturor pentru mesajele frumoase, le-am citit pe toate! Şi mulţumesc din inimă doctorilor care mi-au salvat viaţa! Ceea ce mi s-a întâmplat mie se întâmplă 1 la 80 000 de cazuri. Se numeşte embolie amiotică, iar medicii au fost promţi şi imediat au intervenit şi au luat cele mai bune decizii ca eu să trăiesc!'

 

Andreea Bălan, prima poza cu fetița, de pe patul de spital

Andreea Bălan, prima poza cu fetița, de pe patul de spital

Prima declarație după ce a trecut pe lângă moarte

Toată lumea a așteptat cu sufletul la gură veștile despre starea de sănătate a Andreei Bălan, după ce artistei i s-a oprit inima în sala de operație.

„Acum sunt bine, după două zile. Puteam să nu mai fiu acum dacă nu se acționa imediat. Medicii au luat cele mai bune decizii. Am fost inconștientă 20 de ore. Abia azi am cunoscut-o pe Clara, nu-mi vine să o las din brațe, m-au mutat în salon, care e atât de frumos decorat. Medicii mi-au povestit când m-am trezit că am fost la un pas să mor. Am rămas uimită, nu mi-am dat seama că a fost atât de grav. A trecut moartea pe lângă mine”, a povestit Andreea Bălan, în direct, la Antena 1.

Andreea Bălan a suferit un stop cardio-respirator imediat după naștere

Mesajul vine la 48 de ore după ce a suferit un stop cardio-respirator. Timp de un minut, inima solistei a încetat să mai bată, iar medicii au resuscitat-o. VIVA! a aflat cu exactitate firul evenimentelor, relatând totul în cursul zilei e azi:

„Andreea a intrat în stop cardio-respirator la un minut sau două după ce fetișța a venit pe lume. Dacă nu s-ar fi întâmplat așa, erau șanse foarte mari să pățească ceva rău. Medicii au resuscitat-o. George, soțul ei, nu se afla în sala de nașteri, dar vedea totul de pe fereastră… După ce au reușit să o stabilizeze, Andreea a fost mutată la terapie Intensivă. De atunci, nu și-a văzut fetița, decât pe telefon, în filmările pe care i le-a arătat George. E posibil ca în cursul zilei de azi să fie mutată într-un salon normal. În cursul zilei de ieri a începur să miște mâinile și picooarele și să vorbească, puțin, iar în cursul zilei de astăzi se vede clar o îmbunătățire a tuturor funcțiilor. Acum comunică foarte bine', au povestit pentru VIVA! surse din apropierea familiei.

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter