De ce i-a ales Andreea Bălan pe Monica Davidescu și pe Aurelian Temișan drept nași. Legătura neștiută dintre soțul ei și viitoarea nașă

Publicat pe

Andreea Bălan se va căsători cu George Burcea peste o lună. Aceasta și-a ales deja nașii de cununie pe care îi cunoaște de mulți ani. Este vorba de colegul ei de la Antena 1, Aurelian Temișan, cântăreț de profesie, și soția acestuia, Monica Davidescu, actriță de meserie.

Pe data de 15 septembrie, Andreea Bălan va păși spre altar unde o va aștepta George Burcea, tatăl fiicelor sale. Cei doi vor fi cununați de cuplul Aurelian Temișan și Monica Davidescu. Cei doi soți au fost aleși de către Andreea Bălan deoarece îl cunoaște pe Temi bine, de peste 7 ani.

De ce i-a ales Andreea Bălan pe Monica Davidescu și pe Aurelian Temișan drept nași. Legătura neștiută dintre soțul ei și viitoarea nașăDe ce i-a ales Andreea Bălan pe Monica Davidescu și pe Aurelian Temișan drept nași. Legătura neștiută dintre soțul ei și viitoarea nașă

În plus, soția lui Aurelian Temișan este actriță și are multe în comun cu George Burcea. Andreea Bălan a și recunoscut de ce i-a ales pe cei doi, drept nași de cununie. Se cunosc bine și vin din același domeniu, fapt pentru care au multe în comun și au și ce discuta, des.

Andreea Bălan și-a ales nașii de cununie

'Nașii nostri sunt Aurelian Temișan și Monica Davidescu și ea știe foarte bine tradițiile. Adică ea se va ocupa de toate tradițiile, eu nu le știu, mi-a povestit ceva dar nu am reținut. Dar o să se ocupe ea, pe îndelete. Monica și-a trasat singură sarcinile.

Sunt de 7 ani cu Temi la 'Te cunosc de undeva!', suntem deja o familie. Mă bucur că suntem la al paisprezecelea sezon, deja am început filmările în vară. În toamnă apare noul sezon la tv. E cea mai longevivă emisiune de divertisment, mă bucur că se face în continuare.

Noul sezon e bestial pentru că sunt foarte multe cupluri, spre deosebire de celelalte sezoane. O să fie o nebunie. Eu sunt cu Temișan acolo, toată ziua, de atâția ani. De ce nu? Ne înțelegem. Temi a fost lângă mine, de la început. La un moment dat, m-a prezentat, când eram mititică, în emisiunea 'Ba da, ba nu'. Mă știe de 20 de ani.

Apoi Monica Davidescu și cu George sunt actori, sunt împreună în lumea actoricească, și atunci ne leagă multe lucruri. Mie îmi e greu să comunic cu cineva care nu e din lumea mea, sincer. Mai lucrez în sensul ăsta, să nu mai fiu atât de rigidă la acest capitol, dar nu prea găsesc subiecte sau nu mă interesează să leg prietenii cu cineva care nu e din domeniul meu și cu care mă plictisesc. E oribil!', a mărturisit Andreea Bălan, în exclusivitate, pentru Interviurile VIVA! 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter