Andreea Banica se pregateste pentru o aparitie incendiara la RMA

Publicat pe

 
 
 

Andreea BanicaCa de fiecare data, Andreea se pregateste sa ofere publicului prezent la RMA un mega-show, ale carui detalii nu vor fi insa divulgate decat in seara de 16 septembrie, in Piata Sfatului, Brasov.

In paralel cu pregatirile pentru RMA si dupa un bine meritat concediu exotic si relaxant, artista a revenit la programul incarcat de evenimente. Recent, Andreea s-a reintors in Israel pentru o suita de concerte, ocazie cu care ar fi vrut sa viziteze din nou, cateva dintre locurile sfinte.

Ma simt foarte bine de fiecare data cand merg in Israel. Data trecuta am fost chiar inainte de Paste si am reusit sa stau mai multe zile si sa vizitez acele locuri minunate si incarcate de istorie. Oamenii sunt atat de primitori si ma bucur mult cand vad ca imi stiu single-urile, canta impreuna cu mine si danseaza pe piesele mele. Mi-a parut rau ca nu am putut sta mai multe zile, insa ma asteptau concerte in tara si sunt in toiul pregatirilor pentru show-ul de la RMA', povesteste Andreea Banica.

De-a lungul editiilor Romanian Music Awards, Andreea Banica a primit nu mai putin de 15 nominalizari si i-a fost inmanat cel putin un premiu la fiecare editie. Samba', Le Ri Ra', Hooky Song' sau Fiesta' i-au adus artistei recunoasterea fanilor si trofee, majoritatea la categoria Best Female. Show-urile sustinute de Andreea Banica pe scena RMA au fost intodeauna originale, frumoasa artista surprinzandu-si de fiecare data publicul si fanii cu feat-uri neasteptate, cu single-uri lansate in premiera sau coregrafii inedite.

In acest an, Andreea Banica este nominalizata la Romanian Music Awards la patru categorii : Best Female, Best Song – Love in Brasil', Best Video – Sexy' si Best Webside. Andreea Banica poate fi votata pe: http://rma.1music.ro.

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter