Andreea Berecleanu este ambasador

Publicat pe
Ioana Mandruta, Andreea Berecleanu
Ioana Mandruta si Andreea Berecleanu

In urma statisticilor nationale, s-a demonstrat ca aproape jumatate dintre romanii bolnavi de epilepsie isi ascund sau nu isi trateaza corespunzator boala din cauza prejudecatilor celorlati.

Pentru a schimba aceasta atitudine, dar si pentru a-i incuraja pe cei bolnavi sa isi declare afectiunea si sa ramana sub supraveghere medicala, Societatea de Neurologie din Romania a lansat campania La fel ca noi'.

Programul, ce se va desfasura in 2009, a fost prezentat in cadrul conferintei de presa de la Radisson SAS Hotel.

Andreea Berecleanu, ambasador al bolnavilor de epilepsie a inceput prin a-si aduce aminte de situatiile in care a intalnit oameni care sufera de aceasta boala: Am avut ÅŸi eu doi colegi, unul in scoala primara iar altul la facultate, bolnavi de epilepsie. I-am vazut facand crize si am fost foarte impresionata. Am ramas de atunci cu o sensibilitate fata de toti oamenii care au astfel de manisfestari.'

„Si nu e neaparat vorba de compasiune ci despre faptul ca dincolo de suferinta lor, sunt oameni la fel ca noi toti. De aceea m-am hotarat sa ma implic in aceasta campanie si sa fac totul pentru ca acesti oameni sa fie tratati la fel ca noi ceilalti.', a adaugat prezentatoarea TV.
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter