Andreea Berecleanu – Fericită şi împlinită alături de iubitul ei

Publicat pe

După 15 ani de căsnicie, în care păreau un cuplu perfect şi de nezdruncinat, Andreea Berecleanu (39 de ani) şi Andrei Zaharescu (53 de ani) au pornit pe drumuri separate. El a plecat în Africa de Sud, unde e consul, iar ea a rămas la pupitrul ştirilor Antenei 1. Ştirista şi-a regăsit fericirea alături de chirurgul estetician Constantin Stan (57 de ani). Despre el, dar şi despre divorţ, Andreea Berecleanu a vorbit, în premieră, în numărul din luna mai al revistei Unica.

 

 

Andreea Berecleanu a fost dintotdeauna discretă atunci când a fost vorba de viaţa privată. La finele anului trecut, ştirista Antenei 1 anunţa divorţul de Andrei Zaharescu. 15 ani au fost împreună. 15 ani în care păreau cuplul perfect. S-au despărţit în linişte, aşa cum şi-au trăit şi relaţia.

 

În numărul din luna mai al revistei Unica, Andreea Berecleanu şi-a deschis sufletul şi a vorbit despre divorţ, dar şi despre noua etapă din viaţa ei. De câteva luni, ştirista Antenei 1 şi-a refăcut viaţa alături de chirurgul estetician Constantin Stan.

 
Vezi continuarea pe libertatea.ro

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter