Andreea Esca, aşa cum n-aţi văzut-o niciodată! Cum a fost surprinsă vedeta Pro TV la plajă

Publicat pe

De peste 20 de ani, Andreea Esca este una dintre cele mai cunoscute figuri de la TV, însă, în costum de baie n-aţi văzut-o prea des. Vedeta Pro TV nu a făcut niciodată economie la pozele din vacanţe, dar a avut grijă tot timpul să apară cât mai îmbrăcată. Fără motiv, ar spune cititorii de tabloid! Andreea a fost suprinsă de paparazzi, la plajă în weekend, şi toată lumea este de acord că la 46 de ani arată trăsnet în costum de baie.

Andreea Esca, aşa cum n-aţi văzut-o niciodată! Cum a fost surprinsă vedeta Pro TV la plajăAndreea Esca, aşa cum n-aţi văzut-o niciodată! Cum a fost surprinsă vedeta Pro TV la plajă

Paparazzi Click! au surprins-o pe Andreea Esca la plajă şi chiar dacă vedeta Pro TV nu ne-a obişnuit, de-a lungul anilor, cu ţinute sexy şi apariţii extravagante, rarele fotografii cu ea în costum de baie demonstrează cât de bine arată la 46 de ani.

Andreea Esca și soțul ei, Alexandre Eram, s-au aflat în weekend pe Litoral alături de fiica lor, Alexia, și de iubitul acesteia, Mario Fresh. Seara s-au distrat în Constanța, la festivalul Neversea, iar ziua își încărcau bateriile la plajă.

Într-un costum de baie negru, Andreea Esca n-a afişat un bronz de invidiat, însă cu siguranţă se poate lăuda cu un bust natural pe care multe femei şi l-ar dori. Spre deosebire de multe vedete care fac tot posibilul să nu fie văzute la plajă sau stau la malul mării cât mai îmbrăcate, Andreea Esca și-a păstrat și de această dată firescul, naturalețea dezarmantă, șarmul.

Nu are abdomen sculptat, dar nu s-a ferit să se afișeze în costum de baie în văzut tuturor, nu are cele mai subțiri picioare, dar nu s-a înfășurat în prosop, iar prin această atitudine nu face decât să-și sporească numărul fanilor și să câștige admirația femeilor care poate, până acum, aveau complexe legate de aspectul fizic, scrie click.ro.

 

foto: Click! 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter