Andreea Esca vorbeşte despre reţeta succesului

Publicat pe

Andreea Esca este o femeie de succes, care se dedică în totalitate jobului, dar şi vieţii de familie. De 18 ani se află la pupitrul ştirilor Pro Tv, este căsătorită, are doi copii şi i-a plăcut întotdeauna să fie un om credibil, profesionist şi serios.

 

Andreea-Esca1

Andreea Esca spune că reţeta succesului nu este deloc complicată.

„Pot să vă spun cu siguranţă că poţi să ai succes doar dacă faci ceva cu pasiune. Din pasiune. Și aici nu cred că ar trebui să facă nimeni un compromis. Căutaţi până găsiţi acel loc în care vă simţiţi atât de bine, încât aţi face absolut orice pentru el. Eu nu am văzut pe nimeni care să aibă succes într-un job pe care îl face plăcându-i aşa şi aşa. Cred că trebuie să îţi placă foarte tare!

Succesul înseamnă foarte multă muncă, foarte multe sacrificii. Și atunci dacă nu faceţi un lucru cu pasiune este păcat. Dacă tot stai să munceşti atât, dacă tot faci nişte sacrificii, măcar să fii fericit la sfârşitul lui, nu să ajungi la finele zilei sau, şi mai rău, a vieţii şi să spui: am muncit atâta, nici nu mi-a plăcut şi nici nu am ajuns la succes, a spus ştirista pentru site-ul cariereonline.ro, precizând că pentru a ajunge la succes trebuie să-ţi faci treaba la cel mai înalt nivel.

Andreea îşi aminteşte că atunci când a dat proba la SOTI şi a fost acceptată şi-a sunat mama pentru a-i da vestea cea mare.

„Mi-a spus că acest job este unul foarte greu de făcut, este ca şi cum ai fi actor şi în fiecare zi trebuie să-ţi faci rolul perfect, iar oamenii care te vor asculta nu-i interesează că ţi-a fost rău, că ţi-a murit cineva, că te-a lăsat iubitul, că efectiv ai o pasă mai proastă, trebuie să fii acolo, cu zâmbetul pe buze. Este un lucru foarte dur, dacă crezi că-l poţi face este ok. Dacă nu crezi că-l poţi face perfect, mai bine mai caută. Decât să faci un lucru mediocru, mai bine renunţi . Am acceptat jobul şi încerc să-l fac cât mai bine cu putinţă şi să nu dezamăgesc pe nimeni, adaugă prezentatoarea.

 

Foto: arhiva VIVA!
Citeşte mai mult pe libertatea.ro

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter