Andreea Ibacka îşi cucereşte musafirii cu o prăjitură făcută în casă

Publicat pe

Desert italian tradiţional, abosolut delicios, tiramisu este prăjitura cu care Andreea Ibacka işi impresionează de fiecare dată musafirii.

ibacka1

Vedeta a dezvăluit pe blog-ul său şi câteva ponturi, care vor asigura adevăratul succes:

INGREDIENTE (pentru o tava de aproximativ 9 portii):

– 3 – 4 oua (in functie de marimea lor)

– 500 grame mascarpone

– 300 g piscoturi

– 6 linguri de zahar

– 1 expresso

– 1 varf de cutit de sare

– coniac/ brandy (1 deget de pahar)

– cacao pudra

11855789_950781355001290_5898726093477426521_n

Inainte de a te apuca de gătit, asigură-te că ouăle au ajuns la temperatura camerei. Pentru aceasta, scoate-le din frigider cu aproximativ 1 oră înainte.

Prepară un expresso tare şi lasă-l să se răcească. Separă albuşurile de galbenuşuri şi amestecă-le pe fiecare cu 3 linguri de zahăr. Pune brânza mascarpone peste galbenuşuri şi bate albuşurile cu un vârf de cuţit de sare. Amestecă cele două compoziţii.

Andreea recomandă să adăugăm un strat de cremă în tavă pentru a putea scoate mai uşor prăjitura din tavă, fără ca pişcoturile să se rupă.

Daca vrei sa faci ceva dulce, incearca aceasta prajitura Alba ca Zapada!

Înmoaie pişcoturile în amestecul de cafea şi brandy. Este de preferat să nu ţii pişcoturile la înmuiat decât 1 secundă şi să le scufunzi întotdeauna cu partea fără zahăr. Continuă aşezând rând pe rând pişcoturile şi crema, cu care trebuie să şi termini prăjitura.

Ce zici, ai vrea sa mananci incredibila prajitura Fanta?

Pune tiramisu la frigider 2-3 ore sau cel mai bine o noapte întreagă, iar când o serveşti presară deasupra cacao pudră sau fulgi de ciocolată.

Te lingi pe degete dacă mănânci acest tiramsiu cu mascarpone! Încearcă-l și tu!

Foto: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter