Andreea Mantea, prima apariție în costum de baie după mulți ani. Vedeta a avut un "defect" intim, pe care l-a corectat printr-o intervenție estetică

Publicat pe

Andreea Mantea este una dintre cele mai sexy apariții de pe micul ecran. De când a slăbit, vedeta se afișează în ținute provocatoare, în care își expune mândră silueta perfectă. Cu toate astea, fanii nu au mai avut ocazia să o vadă de foarte mulți ani, în costum de baie la plajă. Puțini sunt cei care știu, care este motivul pentru care bruneta a renunțat să mai facă asta.

Acum, Andreea Mantea și-a făcut curaj și s-a afișat în costum de baie. Însă, la fel de discretă, vedeta s-a pozat cu spatele, pe jumătate, semn că încă este deranjată de micul defect din zona intimă. Mai exact, Andreea Mantea  a suferit o operație estetică în zona intimă, în urmă cu ceva timp.

Citește și: Cum a început povestea de dragoste dintre Andreea Bălan și Tiberiu Argint. Artista s-a îndrăgostit pe loc de noul iubit

Andreea Mantea a explicat de ce nu mai apare în costum de baie

Anul trecut, Andreea Mantea le-a explicat  fanilor că nu mai face plajă în bikini iar motivul ar fi kilogramele în plus.

Ce frumoasă eşti! Postează o poză în costum de baie, să ne încânţi vederea, i-a scris unul dintre prietenii virtuali, iar vedeta a oferit imediat un răspuns: La ce şunculiţe am, nu vă încânt vederea, sunt câteva dintre comentariile prietenilor virtuali.

Andreea Mantea, prima apariție în costum de baie după mulți ani. Vedeta a avut un "defect" intim, pe care l-a corectat printr-o intervenție esteticăAndreea Mantea, prima apariție în costum de baie după mulți ani. Vedeta a avut un "defect" intim, pe care l-a corectat printr-o intervenție estetică

Fotografia postată recent de Andreea Mantea pe Instagram, în costum de baie, a adunat numeroase aprecieri

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter