Andreea Marin a slăbit 20 de kilograme cu o dietă simplă!

La 44 de ani, Zâna Surprizelor arată ca la 34, iar asta se datorează stilului său de viață echilibrat. În ultimii trei ani, Andreea Marian a slăbit 20 de kilograme cu o dietă la îndemâna oricui…

Andreea Marin a slăbit 20 de kg în ultimii trei ani.

Un singur ingredient din dieta Andreei Marin nu este la îndemâna oricui, iar acela este ambiția, deoarece, indiferent cât de puțin restrictiv este un nou stil de viață, acesta impune totuși niște reguli. Iar Andreea a reușit, în ultimii trei ani, să-și schimbe complet stilul de viață, vedeta fiind acum dependentă de sport și de hrana naturală. Rezultatul? A slăbit 20 de kilograme, are un trup tonificat și mai multă poftă de viață. Cât despre lucrurile la care a renunțat Zâna Surprizelor… Andreea admite că nu i-a fost ușor, în special în privința trezitului de dimineață, însă, după cum afirmă chiar ea, a meritat cu prisosință.

Cum a slăbit Andreea Marin – Adio, carbohidrați și zahăr!

Cinci mese pe zi, fără prăjeli, sosuri, fast food – mă feresc de el ca de ciumă – ultima masă la 7 seara. Carbohidraţi, pâine, orez, paste făinoase doar până la ora 14:00. Fructe şi legume proaspete în fiecare zi, dar la distanţă de mese. Atenție, fructe şi legume fără hormoni, fără toxine! Încercaţi să alegeţi ceea ce vine de a ţară şi nu e tratat chimic. Doi litri de apă pe zi. Paharul cu apă pe birou a înlocuit covrigeii şi alunele. Sare cât mai puţină, zahăr deloc, e bună şi mierea, nu prea des… Gimnastica de dimineaţă, 6 zile pe săptămână. Eu m-am convins că nu se moare din asta. Recunosc, m-am zvârcolit destul înainte să încep. Cel mai greu mi-a fost să mă trezesc cu o oră mai devreme. Dar am uitat ce a fost mai dificil, pentru că acum pur și simplu nu înţeleg viaţa fără mişcare, fără sport. Trebuie să recunosc că am avut momentele mele de cădere, recidivele mele, dar important este când simţi că scapi controlul să îţi permiţi şi excepţii, după care să nu uiţi să reechilibrezi balanţa.

 

Andreea Marin nu mai consumă zahăr de trei ani și se ferește de carbohidrați după ora 14.

Andreea Marin nu mai consumă zahăr de trei ani și se ferește de carbohidrați după ora 14.

Voi avea tăria să mă ridic acum din pat? Voi sări peste ora de aerobic sau mă voi ţine de program, aşa cum mi-am promis aseară? Cât voi mai rezista să trec pe lângă cofetărie fără să-ntorc capul spre vitrină? O să încetez vreodată cu văicăreala? Da, sigur, o să vină ziua în care o să spuneţi: Sunt un alt om. Şi nu doar pentru că arăt mai bine, ci pentru că m-am împăcat cu mine însămi', a mărturisit Andreea Marin într-o postare pe pagina ei personală de Facebook.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro