Andreea Marin, Ambasadorul National pentru lupta impotriva violentei in familie

Publicat pe

Andreea Marin Banica a fost numita Ambasador National pentru Campania Respectului pentru implicarea sa de pana acum in lupta impotriva violentei domestice.

„In ingrijorator de multe dintre caselAndreea Marin, Ambasadorul National al luptei impotriva violentei domesticee romanilor, indiferent de educatie sau statut financiar, e razboi, desi traim pe timp de pace. La fiecare 30 de secunde, o romanca e victima violentei in familie. In 2010, aproape 120 de mii de femei au trait abuzul in propria casa, iar din pricina cruzimii sotului, uneori in fata copiilor, 99 au murit. Doar in primele 3 luni ale acestui an au fost inregistrate 1400 de cazuri de violenta domestica si 27 de persoane au murit, dar nu uitati: doar 25% dintre cazurile de violenta domestica sunt marturisite.

In Campania Respectului, ne propunem un lucru concret: sa strangem bani pentru 1.000 de paturi destinate adaposturilor pentru mame si copii din Romania, adica dublarea numarului de locuri existent. Multe dintre mame suporta violenta si nu fac pasul decisiv pentru ca nu au unde sa plece cu copiii de acasa.' a declarat Andreea Marin Banica.

In Romania, exista 53 de adaposturi, mult prea putine pentru nevoia existenta, pentru victimele violentei domestice.

 

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter