Andreea Marin, Anda Adam, Mihaela Drafta, Carmen Negoita au vandut limonada pentru copiii bolnavi de cancer

Publicat pe

Andreea Marin, Anda Adam, Mihaela Drafta, Carmen Negoita, Bianca Ionita, Cristina Cioran si Florentina Opris au stors lamani si au preparat limonada in scop caritabil. Actiunea a avut loc in cadrul Targului de Carte Gaudeamus de la Romexpo, iar banii stransi in urma vanzarii bauturilor racoritoare si a donatiilor vor fi folositi pentru a le oferi copiilor bolnavi de cancer de la Marie Curie o viata mai usoara: se va achizitiona aparatura medicala, hrana si cadouri.

 

 

Initiativa ii apartine lui Iulian Vacarean, autorul mai multor proiecte sociale si caritabile, cel care a reusit in ultimii trei ani sa stranga si sa doneze zeci de mii de euro in urma vanzarii limonadei in cadrul diverselor evenimente culturale si sociale precum Street Delivery, Femei pe Matasari si Gaudeamus. Povestea lui Iulian a fost, de altfel, prezentata in prima editie a emisiunii „Pretuieste Viata', de la TVR1.

Andreea Marin a dat startul actiunii, preparand limonada alaturi de expertii emisiunii sale „Pretuieste Viata': Sorin Dutoiu, Eliza Rogalski, Sorin Paun si Ramona Lacatus. Standul din incinta pavilionului a atras zeci de oameni care au donat, in functie de posibilitatile fiecaruia, bani pentru a ajuta copiii de la Marie Curie. Gestul lor a fost recompensat de Andreea si de experti cu limonade preparate pe loc.

Apoi, sase persoane publice, din diverse domenii de activitate, s-au alaturat actiunii si au vandut limonada timp de doua ore. Anda Adam, designerul Mihaela Drafta, fashion bloggerul Carmen Negoita, Cristina Cioran, Bianca Ionita si Florentina Opris au curatat lamai, le-au stors si au preparat apoi limonada cu menta si zahar brun pentru cei dornici sa ajute.

Sambata a venit randul scriitorilor romani si straini sa se alature initiativei lui Iulian Vacarean. Grigore Cartianu, Cezar Paul Badescu, Dan C Mihailescu, Aurora Liiceanu, Marius Chivu, Bogdan Costin, Radu Paraschivescu, Diana Ursachi, Paula Sacui si autoarea norvegiana Kjersti Annesdatter Skomsvold au fost prezenti, incepand cu orele 14, la standul lui Iulian Vacarean pentru a continua actiunea initiata de vedetele din showbiz.

„Sunt fericit ca am reusit in acest an sa adun impreuna atatia oameni importanti, gata sa daruiasca putin din timpul lor copiilor bolnavi de cancer. Copiii au darul de a uni familii si de a reuni oamenii mari in realizarea unor lucruri mari. Cu banii pe care ii vom strange din limonada obtinuta dintr-o cantitate asa de mare de lamai speram ca le vom face micutilor o bucurie mare, asa cum ei ne umplu zi de zi viata cu zambete. Banii vor fi destinati cumpararii de catetere si dotarii sectiei cu aparatura medicala, dar vor merge si catre cadouri pentru cei mici, a afirmat Iulian Vacarean.

Andreea Marin, Anda Adam, Mihaela Drafta, Carmen Negoita au vandut limonada pentru copiii bolnavi de cancerAndreea Marin, Anda Adam, Mihaela Drafta, Carmen Negoita au vandut limonada pentru copiii bolnavi de cancer

 

Foto: PR 

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă