Andreea Marin Banica alaturi de Sophia Loren la Marsilia

Publicat pe

Andreea Marin Banica a fost prezenta sambata la Marsilia, la inaugurarea vasului de croaziera MSC Divina, al carui nume a fost inspirat de renumita actrita Sophia Loren.

La Marsilia, Andreea Marin Banica a avut ocazia nu doar sa dialogheze cu Sophia Loren, dar sa fie si singurul jurnalist, dintre cei peste 400 prezenti la conferinta de presa, cu care legendara actrita a acceptat sa faca fotografii.

Un mare merit l-a si faptul ca vedeta din Romania este voluntar si Ambasador al Bunavointei pentru UNICEF, iar Sophia Loren sprijina colaborarea directa dintre compania de vase de croaziera MSC si UNICEF, prin intermediul careia sunt ajutati copiii defavorizati din Brazilia.

Evenimentul de lansare a vasului MSC Divina, de la Marsilia, l-a avut ca si gazda pe renumitul actor Gerard Depardieu, iar ca invitat de onoare, pe unul dintre cei mai apreciati violonisti ai lumii, Maxim Vengerov, Ambasador al Bunavointei pentru UNICEF.

Andreea Marin Banica a ramas impresionata de frumusetea, eleganta si de forma fizica de invidiat a Sophiei Loren care in aceasta toamna implineste 78 de ani: „Nu e nici o exagerare cand spun ca arata cu 25 de ani mai tanara. Este pur si simplu de necrezut si fascinant sa o vezi fata în fata pe actrita care a ramas o frumusete si o prezenta impunatoare, de parca timpul nu a trecut pentru ea.
Dupa o dupa-amiaza petrecuta la bordul vasului de lux, Andreea Marin Banica a participat seara la eveniment prilejuit de botezul ambarcatiunii. Peste 2000 de persoane, printre care si personalitati ale vietii culturale, din lumea politicii sau a showbiz-ului international, au asistat vreme de trei ore la un spectacol pus în scena într-un amfiteatru construit în portul din Marsilia, exact langa vasul de croaziera ancorat.
 

Tinuta Gucci bijuterii Govoni, de la Cellini, din aur galben cu pietre pretioase. Andreea Marin Banica si Mihaela muresanu (Aerotravel)

Foto: Aerotravel/MSC – Daniel Lare

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter