Andreea Marin Banica, intr-o noua campanie umanitara

Publicat pe

Asa cum ne-a obisnuit, Andreea Marin Banica nu sta deoparte atunci cand vine vorba despre implicarea sociala. De data aceasta, vedeta s-a alaturat programului „1000 de paturi', sub umbrela „Campania Respectului' si militeaza pentru suplimentarea numarului de paturi din centrele destinate victimelor violentei domestice din Romania.

 

 

In prezent, in Romania exista aproximativ 53 de adaposturi pentru victimele violentei domestice, iar locurile disponibile nu sunt suficiente pentru a oferi protectie si sprijin tuturor femeilor care se confrunta cu aceasta problema. Prin programul demarat de AVON, oricine poate contribui la strangerea fondurilor necesare pentru cumpararea a inca 1000 de paturi, achizitionand bijuteriile respectului AVON. Colectia de bijuterii cu simbolul infinitului, compusa din Bratara Curajului, Inelul, Bratara si Colierul Respectului, a fost special creata pentru aceasta campanie, toti banii obtinuti din vanzarea produselor urmand sa fie folositi exclusiv pentru a atinge acest scop.

 

 

Programul „1000 de paturi' a fost lansat pe 27 noiembrie, la Sibiu, unde au avut loc doua evenimente de amploare: conferinta de presa „Violenta domestica – informare si preventie” si evenimentul stradal „Seara de veghe a martorelor tacute”. In cadrul acestor evenimente, Andreea Marin Banica, ambasadoarea AVON Campania Respectului, a invitat publicul larg sa ajute la ruperea lanturilor violentei domestice si sa elibereze victimele din prizonieratul in care se afla.

 

„M-am hotarat sa ma alatur campaniei «1.000 de paturi», pentru ca inteleg si sustin din toata inima cauza. Violenta domestica este inca un subiect tabu in Romania si femeile se tem sa vorbeasca despre cosmarul pe care il traiesc in propriul camin. Este momentul sa rupem tacerea si sa le eliberam din lanturile violentei. Poate ca 1.000 de paturi in plus nu reprezinta foarte mult, dar acesta este un pas important, pe care il putem face numai cu ajutorul vostru.', a marturisit Andreea Marin Banica.

 

 

 

Foto: PR

 

Citeste si: Andreea Marin Banica despre rolul din Ho Ho Ho 2

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter