Andreea Marin Banica in vizita la Vatican

Publicat pe

In calitate de Ambasador UNICEF, Andreea Marin Banica s-a intalnit cu Papa Benedict al XVI-lea, sustinand cauza copiilor defavorizati.

Am simtit ca sansa de a fi la Vatican tocmai intr-un astfel de moment e cea care va umple acest gol pentru mine. Si nu am gresit. Caldura sufleteasca pe care o simti in preajma Sanctitatii Sale, miile de oameni din Piata San Pietro veniti din toate colturile lumii sa asculte ruga si sa-L vada chiar si de la distanta, aducand mesajele lor, fluturand steaguri, aplaudand cu bucurie la auzul vorbelor Sale in limba lor, pacea din privirile bolnavilor in scaun cu rotile care au intaietate, caci li se permite sa stea in primele randuri special amenajate, copiii, tinerii si varstnicii simtind aceeasi emotie deodata, aceeasi liniste si solidaritate, soarele aducand primavara peste aceasta zi asteptata la Vatican – toate acestea fac de neuitat momentul in care, dincolo de toate, iti recapeti motivatia interioara si echilibrul.', a scris vedeta pe blog-ul personal.

Andreea Marin Banica
Andreea Marin Banica
Papa Benedict XVI
Andreea Marin Banica

Foto: http://andreeamarinbanica.acasa.ro/

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter