Andreea Marin Banica - inca o actiune de succes!

Publicat pe

Seara de 7 martie a fost una cu totul speciala in clubul Princess din Bucuresti. Andreea Marin Banica impreuna cu cei mai cunoscuti si in voga artisti ai momentului din Romania au reusit sa umple ochi clubul din Regie pentru un eveniment caritabil unic, ce a avut ca scop ajutorarea a 4 copii ce locuiesc la margine de Bucuresti.

Connect-R, Elena Gheorghe, Deepcentral, Corina, DJ Sava, Nick Kamarera & Alinka, Andreea Antonescu, Catalin Josan, Dragos Chircu, Andrei Leonte si Stefan Stan – cu totii au pus umarul la acest eveniment caritabil, au cantat pro bono, au incins atmosfera in clubul Princess si, pentru prima data in istorie, s-au intalnit pe aceeasi scena cei doi castigatori ai celor doua concursuri nationale ce au isterizat intreaga Romanie: Andrei Leonte – castigator X Factor si Stefan Stan – castigator Vocea Romaniei.

La strangerea sumei de 3500 Euro de care vor beneficia cei 4 copii orfani, si-au mai adus contributia Comisia de Invatamant si Centrul de Proiecte Educationale ale Municipiului Bucuresti, casele de productie Roton si Universal Music si gazda evenimentului – Club Princess.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter