Andreea Marin Banica, invitata la ONU

Publicat pe
Andreea Marin Banica, ambasador UNICEF pentru Romania, a fost prezenta la conferinta ONU in cadrul careia s-a discutat situatia copiilor cu dizabilitati, care sunt stigmatizati si discriminati si carora li se refuza accesul la educatie.

Gala organizata de Andreea anul trecut a fost in centrul atentiei la New York, intrucat in cateva ore s-au strans nu mai putin de 700.000 de mii de euro.

Banii au fost folositi pentru sustinerea unor proiecte de care au beneficiat 15.000 de copii cu dizabilitati.

Andreea Marin Banica, Mihnea Motoc Andreea Marin Banica, Ann M. Veneman
Andreea si Ambasadorul Mihnea Motoc, reprezentant permanent al Romaniei la ONU Andreea, alaturi de Ann M. Veneman, Director executiv UNICEF

Andreea a avut mai multe intalniri, inclusiv cu directorul executiv al UNICEF, iar efectele acestora se vor vedea in curand, la Gala UNICEF din acest an, sustine vedeta.

Prezenta la conferinta, doctorul Dana Jianu a trezit un interes maxim cu inventia sa: o papusa multiculturala care poate avea o alta varsta, o rasa sau o noua stare de spirit prin inlocuirea accesoriilor care ii compun trasaturile. Copilul care se joaca cu o astfel de papusa isi dezvolta imaginatia, papusa exprimand trairi pe care cei cu dizabilitati nu le pot exprima.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter