Andreea Marin Banica se confeseaza - VIDEO

Publicat pe

Andreea Marin Banica a fost invitata la cea de-a noua editie a evenimentului Happy Baby Day, organizat de revista Baby in Afi Palace Cotroceni Mega Fun.

Andreea Marin BanicaVedeta a vorbit in calitate de manager al proiectului Scoala Mamelor, platforma ce vine in ajutorul mamelor aflate in dificultate. Pe langa centrele pilot de Consiliere a Mamelor din tara si pe langa site-ul www.scoalamamelor.ro, incepand cu 1 mai femeile vor putea cere consiliere apeland un numar de telefon national gratuit, ce va fi dezvaluit in curand.

Andreea a incurajat mamele sa apeleze la sfatului psihologului atunci cand simt nevoia, mentionand ca si ea a trecut prin momente de depresie dupa ce a nascut: Din pricina faptului ca sunt urmarita peste tot si ca mi se interpreteaza deseori faptele, am avut o jena in a apela din prima la ajutor specializat. Pentru mine viata nu mai avea sens, nu stiu care ar fi fost urmarile daca nu ma duceam la doctor.'

De asemenea, vedeta a incurajat femeile sa acorde importanta propriei persoane, sa petreaca macar un sfert de ora zilnic in fata oglinzii, sa citeasca in fiecare zi un lucru nou, sa se ocupe de hobby-uri, adaugand ca o femeie care nu zambeste niciodata nu este o femeie frumoasa'.

Pentru scepticii care considera ca Andreea urmareste un scop personal prin toate actiunile sale caritabile, aceasta a mentionat ca veniturile sale provin din alta parte si ca nu urmareste sa intre nici in politica, deoarece nu admira foarte mult domeniul.

Ceea ce urmareste este sa dea o mana de ajutor celor care au nevoie, asa cum si ea a reusit sa treaca peste o intamplare dura din copilarie (nr. moartea mamei sale) prin ajutorul primit de la cei din jur.
 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter