Andreea Marin Banica se va intalni cu Sophia Loren la Marsilia

Publicat pe

Andreea Marin Banica se va intalni cu legenda cinematografiei mondiale, Sophia Loren, in cadrul unui eveniment exclusivist ce va avea loc sambata aceasta, la Marsilia.

Andreea Marin Banica a acceptat invitatia la evenimentul de inaugurare al vasului de croaziera MSC Divina, a carei imagine este Sophia Loren. Cu acest prilej, vedeta de televiziune va realiza un interviu cu celebra actrita, ce urmeaza a fi publicat in revista pe care o coordoneaza.

Sophia Loren e intruchiparea feminitatii si nu are varsta. Ca actrita, Sophia Loren a fost prima care a obtinut, acum mai bine de jumatate de secol, primul Oscar acordat pentru un rol intr-un film strain. Este vorba despre pelicula La Ciociara', pentru care Sophia a fost premiata in 1962. Cariera sa impune un singur cuvant: respectul. Sunt onorata sa fiu jurnalista din Romania care va sta de vorba cu Sophia Loren cu ocazia lansarii vasului MSC Divina”, declara Andreea Marin.

Inaugurarea MSC Divina se va face in prezenta Sophiei Loren, imaginea flotei de nave de croaziera MSC, si a altor personalitati internationale precum Gerard Depardieu (gazda evenimentului) sau artistul italian Paolo Conte, acesta urmand a sustine un recital in cadrul evenimentului de inaugurare.

Designul navei este un elogiu adus Sophiei Loren. De altfel, cabina cu numarul 16007 de pe puntea 16 a fost decorata dupa indicatiile celebrei actrite italiene.
 

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter