Andreea Marin Banica: ”Valeriu Lazarov mi-a fost ca un tata”

Publicat pe

Andreea Marin BanicaAndreea Marin, Mircea Radu sau Raluca Moianu sunt cateva dintre vedetele care au cunoscut popularitatea datorita emisiunilor aduse in Romania de Valeriu Lazarov. Acum, cei trei depang moartea maestrului si recunosc rolul important pe care producatorul de televiziune l-a avut in carierele lor.

Valeriu Lazarov a fost ca un tata pentru mine. A fost omul care m-a crescut, care m-a vazut de cand eram copil si a vazut in mine ceea ce sunt astazi”, a afirmat Andreea Marin Banica la Realitatea TV.

Omul Valeriu Lazarov era, cum spun americanii, „larger than life”. Era de o cultura extraordinara, era un om care stia sa asorteze ceasul la imbracaminte, era un om foarte calm, era un om foarte intelept, era un barbat cu desavarsire elegant. Pe scurt, era un boier”, a spus Mircea Radu.

A fost un mare om de televiziune, iar noi, realizatorii de emisiuni o sa-i purtam vie amintirea pentru totdeauna. Pentru mine, Valeriu Lazarov va ramane un maestru”, a declarat Raluca Moianu.

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter