Andreea Marin radiază de fericire

Publicat pe

Andreea Marin trăieşte o perioadă de fericire maximă după ce vedeta s-a căsătorit la sfârşitul anului trecut cu medicul turc Tuncay Ozturk al cărui nume de familie a anunţat că l-a preluat.

Malvina Cservenschi si Andreea MarinEa i-a făcut astăzi o vizită Malvinei Cservenschi în atelierul pe care aceasta îl deţine. În vizită la atelierul Malvensky Charms, the lovely Andreea Marin', a scris Malvina.

Îmbrăcată complet în negru şi cu părul strâns într-un coc lejer, Andreea arată extrem de bine. Regimul pe care îl urmează cu stricteţe de aproximativ un an are efecte uimitoare asupra corpului şi chipului său.

Andreea a dezvăluit recent în ce constă acest regim pe care l-a adoptat după ce ce a urmat şi o cură de detoxifiere în Turcia: Dimineaţa: măr verde, pătrunjel, orz, spirulină. Următoarele mese sunt din două în două ore, dar nu neapărat cu ochii pe ceas, ci cu aproximaţie. Acestea conţin următoarele alimente: ananas, afine (sau alte fructe de padure) , ginger, coriandru (sau busuioc), psyllium.

Urmeaza o masă compusă din ananas, ginger, coriandru (sau busuioc ), psyllium. Apoi una cu roşii, morcov, sfeclă, coriandru, spirulină, chili, sare de mare.

Beau cât mai multă apă alcalină, pentru a reechilibra mediul preponderent acid din interiorul nostru. Apa alcalină se obţine cu adaos de picături de lămâie într-un pahar cu apă plată, pahar de sticlă, nu de plastic (plasticul modifică această calitate a apei), sau adăugam 10 picături speciale pentru obţinerea apei alcaline, se găsesc pe site-urile cu produse bio'.

Foto: Facebook

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter