Andreea Marin s-a intalnit cu Reese Witherspoon la Washington

Publicat pe

Andreea Marin se afla zilele acestea la Washington unde ia parte la a doua editie a Conferintei Mondiale dedicata luptei impotriva violentei domestice, organizata de Fundatia Avon pentru Femei. Cu acest prilej, Andreea s-a intalnit cu Reese Witherspoon, ambasadoarea acestei cauze la nivel global.

Peste 1500 de oameni, deopotriva femei si barbati, din 96 de tari, care cred ca viata in familie merita pretuita si traita cu demnitate, s-au intalnit zilele acestea la Washington pentru o saptamana in care sa-si impartaseasca ideile, sa gaseasca solutii la nivel global, sa afle cum pot schimba legi, cum pot indrepta suferinta din vietile a peste un milliard de femei din intreaga lume, victime ale violentei domestice si a copiilor lor.

Deschiderea saptamanii de evenimente a fost facuta in prezenta Altetei Sale Regale, Printesa Mary a Danemarcei, ale carei vorbe si idei concrete de a actiona au impresionat intreaga asistenta.

Intr-o scrisoare adresata publicului din Romania, Andreea Marin declara:
La Washington, in aceste zile, am vazut, am ascultat, am admirat sute de femei care si-au recastigat seninatatea si o viata demna, Pentru ca au indraznit. Pentru ca au avut curajul sa intrebe si sa decida pasul spre o noua viata, pentru ele si copiii lor.'

Foto: Claudiu Petringenaru
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter