Andreea Marin, suspectă de cancer: „Mi-au scos 800 de grame de tumoră”

Publicat pe

Andreea Marin a trecut printr-un moment îngrozitor în noiembrie 2018, când a fost suspectă de cancer. Fosta gazdă a Surprizelor a mărturisit că în urma operației din urmă cu un an i-a fost extirpată o tumoră din zona cervicală, de aproape 800 de grame.

Andreea Marin, suspectă de cancer: „Mi-au scos 800 de grame de tumoră'Andreea Marin, suspectă de cancer: „Mi-au scos 800 de grame de tumoră'

„Ce m-a convins să mă operez este atenția mea constantă pentru sănătate și dorința de echilibru. Știm foarte bine că fără sănătate nu avem mai nimic. Aveam o problemă și trebuia analizată obiectiv, de un specialist. Am avut norocul să întâlnesc un medic deosebit, de o rară calitate umană, doctorul Dragoș Zamfirescu. Drumurile noastre s-au întâlnit într-o campanie umanitară la care am pus umărul – «Zetta – Ajută-ne să ajutăm!», a povestit Andreea Marin pentru click.

După extirparea tumorii, nu recuperarea a fost cea mai grea pentru Andreea Marin, ci așteptarea rezultatului biopsiei. Cele două săptămâni până la aflarea rezultatului au trecut îngrozitor de încet pentru vedetă.

„Am trecut printr-o bopsie. Am fost unul dintre pacienţii norocoşi. Am avut doar de extirpat ceva. Alţii nu sunt aşa norocoşi. Eu sunt un om puternic, mă ştiţi doar, dar aşa e, aşteptarea te omoară. E greu de descris în cuvinte ce simţi în acele momente, până vine rezultatul. Mi-au scos doi pumni de celule crescute haotic pe corpul meu. 800 de grame de tumoră. Aveam cocoaşa aceea în spate, care crescuse din senin”, a povestit Andreea Marin, cu lacrimi în ochi, pentru Click!.

Din fericire, rezultatul biopsiei, în cazul Andreei, a venit ca o ușurare: tumora era benignă.

Recunoscătoare Divinității pentru șansa la viață pe care a primit-o, Andreea Marin și-a dorit să-i ajute și pe alții aflați în situații similare și s-a alăturat trup și suflet Asociației Zetta și campaniei „Ajută-ne să ajutăm”, în cadrul căreia s-au realizat 100 de operaţii gratuite, în decurs de un an, unor pacienţi cu cazuri speciale, extreme. 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter