Andreea Raicu – Descoperă secretul fericirii sale

Publicat pe

Următoarea conferinţă Trăieşte frumos organizată de Andreea Raicu se va desfăşura pe 19 martie la Connect Hub, iar tema aleasă este conceptul de mindfulness care ei i-a schimbat viaţa.

 

raicu

 

De data aceasta, invitatul special va fi chiar Andreea care va vorbi despre experienţele sale , despre conceptual de mindfulness, iar cei prezenţi sunt invitaţi să descopere împreună cu ea soluţii pentru dilemele, ezitările si nelămuririle care ne fac viaţa dificilă.

 

O sa va povestesc experientele prin care am trecut, cum m-am simtit cand am realizat ca traiam o viata care nu-mi apartinea, dar care se mulase perfect pe nevoile si dorintele unor oameni din jurul meu asa incat eu devenisem un martor, nu un actor in propriul destin, cat de greu mi-a fost cand am constientizat ca port o masca si, mai ales, cum am reusit sa scap din acest cerc vicios si sa ajung sa fiu un om liber, sincer, fericit!'

 

Andreea mărturiseşte că pentru a avea o viata linistita, impacata, pentru a scapa de asaltul gandurilor e nevoie de o constientizare a realitatii pe care o traim.

 

Detalii despre participare sunt disponibile aici

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter