Andreea Raicu: „Din geantă nu îmi lipsesc balsamul şi fondul de ten!”

Publicat pe

Andreea Raicu a lansat o colecţie de bijuterii, iar multă lume a apus că frumoasa vedetă s-a inspirat din linia de bijuterii Malvensky. Andreea demontează zvonurile şi ne mărturiseşte, în exclusivitate, că Malvina a fost una dintre persoanele cu care s-a consultat pentru Serendipity, mai ales că cele două sunt bune prietene! Tot în interviul de mai jos găsiţi ponturi de beauty de la Andreea şi gânduri despre planurile de viitor!

 

RTEmagicC_andreea-raicu_04.jpg

Andreea, de ce o colecţie de bijuterii? Şi de ce „Serendipity'?Ideea colecţiei o aveam de mai multă vreme şi am aşteptat un moment propice să o lansăm. Multă lume dupa apariţia cărţii Mănâncă şi arată bine!' şi a colecţiei de haine Simplicity, mă întreba ce urmează, ba unii chiar mi-au sugerat o colecţie de bijuterii, fără să ştie că ideea era deja în lucru. Asta nu m-a făcut decât să cred din ce în ce mai mult în ideea colecţiei. Vreau şă îţi spun că a durat aproape 10 luni de când am început să lucrăm la acest proiect până în momentul lansării. Una din etapele cele importante a fost găsirea unui nume. În general, nu e un lucru uşor să găseşti un nume reprezentativ, dar în acest caz a fost relativ uşor: îmi place semnificaţia cuvântului serendipity' (o situaţie neaşteptată dar fericită care îţi schimbă viaţa).

 

Care sunt preţurile? Sunt bijuterii de lux sau accesibile?

Am vrut să fie preţuri pentru toată lumea, ele sunt cuprinse între 230 şi 2.600 lei. Cele mai scumpe piese sunt cele cu diamante.  Eu nu sunt cel mai obiectiv om care să îţi răspundă la această întrebare, dar dacă mă uit la nivelul comenzilor văd că lumea le comandă şi asta îmi spune că au un preţ potrivit. Trebuie să îţi mărturisesc că s-au vândut cel mai bine bijuteriile cu preţuri medii şi nu cele mai ieftine.

Unele voci spun că Serendipity seamănă izbitor cu o linie de bijuterii lansată de o altă vedetă din România. Cum comentezi?

Bănuiesc că te referi la colecţia prietenei mele Malvina J Mă aşteptam şi la astfel de remarci, sunt normale. Amândouă apreciem simplitatea şi eleganţa şi asta se traduce şi în ceea ce facem. Poate că şi din această cauză lumea spune că cele două colecţii seamănă. O să îţi spun un secret: Malvina a fost printre primele persoane cu care m-am consultat cand am demarat acest proiect şi m-a susţinut mereu.

 

Citeşte continuarea interviului cu Andreea Raicu pe unica.ro

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter