Andreea Raicu - Fascinata de Asia

Publicat pe

Andreea RaicuAndreea Raicu s-a intors din vacanta petrecuta in Thailanda. Vedeta Prima TV a ales sa se relaxeze in aceasta tara, imediat dupa ce filmarile la serialul „Efect 30' au luat sfarsit.

„A fost o vacanta frumoasa in care m-am deconectat de tot, am lasat la o parte stresul de aici”, scrie Andreea pe blogul personal, marturisind ca este legata sentimental de Asia, prima tara pe care a vizitat-o dupa Revolutie fiind Thailanda.

„Am ajuns intr-o alta lumea, intr-o alta civilizatie, o alta cultura, alta mentalitate cu totul diferita de cea cu care crescusem. Eram fascinata, analizam fiecare lucru, om, fruct, animal sau insecta. M-am plimbat cu elefantii, m-am jucat cu papagali giganti, am mancat zeci de feluri zeci de feluri de fructe sau feluri de mancare la care nici nu visam, am vazut zeci de serpi si crocodili.', continua seria marturisirilor vedeta.

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter