Andreea Raicu l-a sustinut pe Stephan Pelger la Berlin

Publicat pe

Andreea Raicu a vizitat weekend-ul trecut orasul Berlin pentru a asista la prezentarea designerului Stephan Pelger.

Andreea Raicu, Stephan PelgerVedeta marturiseste pe blog-ul personal ca s-a bucurat de succesul avut de designerii romani la Berlin: „Cei 6 designeri au avut prezentare joi si din pacate, nu am reusit sa ajung, dar am auzit numai lucruri foarte bune ceea ce m-a bucurat enorm.”

Despre show-ul lui Stephan Pelger, Andreea scrie ca a fost „bine. Foarte bine!”: „Emotii mari. Era pentru prima oara cand participa la Saptamana Modei de la Berlin. Lume importanta si presa de specialitate au venit sa vada creatiile semnate de Stephan . Si multi prieteni din Romania s-au organizat sa fie alaturi de el. Inainte de prezentare am mers backstage. Totul era pregatit, fetele machiate si coafate, hainele gata sa fie imbracate. Totul era aranjat la minut ca doar suntem in Germania. Cum era Stephan? Terminat de emotie. Am mers in sala cu toata lumea. S-au inchis usile si a inceput showul. Aplauze, aprecieri si urale. A fost bine. Foarte bine!”

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter