Andreea Raicu la Festivalul de Moda de la Iasi

Publicat pe

Buna prietena cu Irina Schrotter, organizatoarea Festivalului de Moda de la Iasi, Andreea Raicu se afla la eveniment pentru a prezenta colectia Irina Schrotter-Andreea Raicu.

andreea raicuIn prima zi, la Sala Sporturilor din Iasi au fost prezentate 17 colectii pentru sezonul toamna/iarna 2010/2011.

Evenimentul a inceput cu prezentarea Irina Schrotter Men, o colectie semnata de Razvan Ciobanu, apoi au urmat Adelina Ivan, Kinga Varga (o colectie vie, in care designerul a folosit portocaliu intens), Mihaela Glavan, Lucian Broscatean sau Stephan Pelger (croieli indraznete si combinatii nonconformiste de materiale).

Seara s-a incheiat cu prezentarea Irinei Schrotter. Designerul propune o colectie pentru femeia puternica, capabila sa depaseasca orice obstacol – croieli bine definite, tinute in alb si negru.

In cea de a doua zi a Festivalului, vor prezenta: Lena Criveanu, Irina Schrotter&Andreea Raicu, Irina Marinescu si twenty(2)too, Mirela Diaconu, Papucei, Andreea Musat, Lucian Pop, andreea Tincu, Miau, Andra Clitan, Vuarnet by Stephan Pelger, Jolidon sau Razvan Ciobanu.

Foto Cristian Duminecioiu, Sebastian Enache

andrea raicu  catwalk
Andreea Raicu in prezentarea Irina Schrotter Colectia Irina Schrotter

Vezi aici: case de vanzare in Iasi!

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter