Andreea Raicu – Mărturisiri emoţionante despre doi oameni dragi

Publicat pe

Dispariţia lui Mircea Albulescu a marcat-o profund pe Andreea Raicu, deoarce numele marelui actor revenea constant în familia sa.

 

crush.php

 

Şi asta deoarece tatăl său semăna mult cu îndrăgitul actor român: „Aveau aceeasi statura si prestanta, aproape aceeasi voce, aceleasi trasaturi si nu o sa va vina sa credeti, dar la sprancene era o asemanare izbitoare', a scris Andreea pe blog-ul său, postând şi o fotografie în care zâmbeşte fericită alături de părinţii săi.

 

Aşa că toată copilăria sa a fost marcată de această asemănare, iar moartea tatălui Andreei, în urmă cu 15 ani, a însemnat şi mai multe clipe emoţionante atunci când Andreea se întâlnea cu Mircea Albulescu.

 

„Cand tata a plecat in urma cu 15 ani, orice fel de aparitie a domnului Albulescu venea in continuare cu multa emotie. De fapt, cu si mai multa emotie! Aducea in inima mea mult dor, nostalgie, dragoste si, dupa multi ani, bucurie. Bucuria de a-l vedea pe cel care imi aducea aminte atat de bine de tata, de copilarie si de starile mele.'

 

Moartea lui Mircea Albulescu a fost cu atât mai mult dureroasă cu cât Andreea a simţit că legătura puternică cu tatăl ei s-a rupt.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter