Andreea Raicu - Secretul unei siluete de vis

Publicat pe

Andreea Raicu, Valentina Pelinel, Roxana Iliescu, “elevele” Luminitei Nicolescu, “profa de aerobic si psihologie“, i-au fost alaturi acesteia la evenimentul de deschidere a clubului Fit&Famous.

Pe langa vestitele ore de aerobic cu Luminita, cei care vor ajunge la Fit & Famous, atat adulti cat si copii, vor avea la dispozitie cursuri de Tae-Bo, Yoga, balet, dans, Karate, Salsa Aerobic, Body Shape, Belly Dance, dans balinez, Aikido sau servicii de masaj.

Luminita Nicolescu, Andreea Raicu Valentina Pelinel, Roxana Iliescu
Luminita Nicolescu si Andreea Raicu Valentina Pelinel si Roxana Iliescu

Pentru copiii care doar isi vor insoti mamicile la club a fost amenjata o sala dedicata unde acestia se pot juca sub supravegherea unei persoane calificate.

Fit&Famous

O prezenta inedita a fost Razvan Lucescu, selectionerul echipei nationale de fotbal a Romaniei si proprietarul casei de pe strada Pictor Barbu Iscovescu nr. 13 care gazduieste clubul Fit&Famous. Razvan a venit la eveniment alaturi de sotia sa, Ana, care profita de timpul liber pe care il are la dispozitie pentru a face miscare dupa unul dintre dvd-urile de aerobic lansate de Luminita.

Fit&Famous

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter