Andreea Raicu si Virgil Iantu au stat in acelasi hotel cu Penelope Cruz

Publicat pe

Andreea Raicu, Virgil IantuAndreea Raicu si Virgil Iantu au fost pentru cateva zile la Cannes, cele doua vedete Prima TV fiind prezente la premiera filmului lui Pedro Almodovar, „Broken Embraces'.

„Am fost tratati precum vedetele de la Hollywood, nu ne-a lipsit absolut nimic. Organizarea intregului festival a fost impecabila. Am stat in acelasi hotel cu Penelope Cruz si regizorul Pedro Almodovar. Am ajuns si la Paris pentru cateva ore. A fost o atmosfera impresionanta, practic te simteai ca pe un platou de filmare', a declarat Virgil Iantu.

„A fost o experienta cu adevarat minunata, pe care nu o voi uita niciodata. Este un eveniment grandios si ma bucur ca am avut sansa sa particip la un festival de o asemenea anvergura ', a marturisit Andreea Raicu.

Andreea Raicu si Virgil Iantu au ajuns la Cannes la invitatia Chivas, cei doi participand si la lansarea sticlei Chivas designed by Alexander McQueen in editie limitata.

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter