Andreea Raicu – Vezi ce i s-a întâmplat “O dată-n viaţă”

Publicat pe

Invitată în prima emisiune O dată-n viaţă' din sezonul al 7-lea, Andreea Raicu a recunoscut că nu a mai cântat niciodată şi că avut emoţii foarte mari.

 Iuliana Tudor si Andreea Raicu

 

Deşi am fost invitată de multe ori să particip la emisiunea ', nu am venit pentru că eu consider că nu am voce. Nu am cântat niciodată. De această dată, mi-am zis că ar fi vremea să fac acest lucru . Am acceptat invitaţia şi această provocare pentru că m-am gândit să fac ceva diferit de ceea ce sunt si ce fac. Mă bucur că am acceptat invitaţia. Am făcut repetiţii cu Matilda Pascal Cojocăriţa şi tot de la ea am costumul popular pentru emisiune', a spus Andreea.

 

Şi Iuliana Tudor, gazda emisiunii 'O dată-n viaţă', a avut emoţii, pentru că emisiunea se află la cel de-al şaptelea sezon. Pentru că 7 este numărul perfecţiunii, e firesc să îmi doresc un an perfect pentru emisiune.', a declarat aceasta.

 

Foto; Arhiva Ringier

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter