Andrei și Inga de la Mireasa s-au despărțit. Care e motivul separării: „M-a deranjat modul în care el...”

Publicat pe

Andrei și Inga de la Mireasa s-au despărțit. Cei doi concurenți au ajuns la separare la doar câteva săptămâni după ce au anunțat public, în emisiune, că sunt un cuplu. Susținătorii lor au fost șocați de decizia acestora și se pare că ea a decis să pună punct relației, după ce a fost deranjată de anumite amănunte legate de fostul ei iubit. Iată care a fost motivul, mai exact!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Andrei și Inga de la Mireasa s-au despărțit. În cea mai recentă ediție a emisiunii de la Antena 1, tensiunea a „plutit' în aer. Cei doi concurenți au anunțat public separarea și se pare că decizia a fost luată mai întâi de Inga. Tânăra s-a arătat deranjată de atitudinea fostului ei iubit, astfel că a pus punct relației.

Andrei și Inga de la Mireasa s-au despărțit. Care e motivul separării: „M-a deranjat modul în care el...'Andrei și Inga de la Mireasa s-au despărțit. Care e motivul separării: „M-a deranjat modul în care el...'

În urmă cu câteva săptămâni, Andrei și Inga anunțau că formează un cuplu. Relația lor a trecut prin multe „piedici', fiind, la un moment dat, amândoi la un pas de eliminare. Rămași în competiție, susținătorii lor au crezut că-i vor vedea împreună până în marea finală și chiar și după concurs. Se pare însă că lucrurile nu vor sta așa, căci au ajuns la despărțire.

Citește și: Cine este Andrei Alexandru Grădinaru de la Mireasa.A divorțat și a pierdut un copil

Citește și: Ce părere are Gabriela Cristea despre Giovana și Sese, câștigătorii Mireasa:„Mi se par foarte…'

Citește și: Ce probleme de sănătate are Tavi Clonda:„Nu-i de operat, dar trebuie să…'

Citește și: Ramona Bădescu s-a vindecat de depresia postnatală cu un antrenor holistic:”Mi-am redobândit pozitivitatea”

Andrei și Inga de la Mireasa s-au despărțit

Inga a fost cea care a pus punct relației cu Andrei, după o discuție pe care concurenta a avut-o cu doamna Gica. În același timp, tânăra s-a declarat deranjată și de spusele doamnei Laura. Inga nu a fost deloc de acord cu atitudinea pe care fostul ei iubit a avut-o față de ea după aceste două episoade, motiv pentru care a decis să-i spună „adio'.

„Am luat această decizie în urma discuțiilor care au avut loc atunci în pauză, când a fost vineri gala. Am fost deranjată de cuvintele doamnei Laura, fiindcă dumneaei a spus că, oarecum, din motiv că el este într-o relație cu mine, a fost votat ca să iasă din casă.

Plus că mi-a pus întrebarea cu sărutul, iar eu cred că sunt suficient de matură ca să înțeleg ce este un sărut și mai ales ce înseamnă un sărut în casa Mireasa. Mi-am asumat această relație, mi-am dorit-o, însă și ieșirile lui Andrei nu le-am văzut ok, pentru că nu am văzut nimic ieșit din comun între discuția mea cu doamna Giga. M-a deranjat modul în care el a abordat această problemă', a spus Inga la Mireasa, potrivit Spynews.ro.

Andrei, după despărțirea de Inga: „Chiar nu vreau să mă mai consum'

Atunci când Inga a mărturisit că nu vrea să se mai consume pe tema despărțirii, Andrei nu a rămas indiferent și a intervenit în discuție. Tânărul consideră că nu a greșit cu nimic în momentul în care s-a enervat pe fosta lui iubită.

„Dacă ea spune treaba aceasta, înseamnă că așa a fost. Chiar nu vreau să mă mai consum, serios! Au fost greșelile acelea micuțe pe care eu le-am crezut că s-a agățat de ele și este un pretext, după care am văzut bucata cu doamna Giga și cu Inga și, bineînțeles, am luat foc', a spus Andrei.

Giovana și Sese au câștigat Mireasa, sezonul 5

În urma voturilor telespectatorilor, Giovana și Sese au fost desemnați marii câștigători ai emisiunii Mireasa, sezonul 5. Aceștia au fost susținuți în proporție de 44,91% de către cei de acasă și au pus mâna pe premiul în valoare de 40.000 de euro.

Pe locul doi s-au plasat Alina și Valentin, cu un procent de 33,52%, în timp ce Sabrina și Perneș s-au situat pe ultimul loc, cu un procent de 21,54%.

După aflarea rezultatului, Sese a strigat „Bine măăă!’ și și-a luat soția în brațe.

Sursă foto: Captură video

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter