Angela Gheorghiu a cantat impreuna cu Sting - VIDEO

Publicat pe
Soprana Angela Gheorghiu a cantat impreuna cu Sting aria „La Ci Darem La Mano' din opera Don Giovanni de Mozart.

Cei doi au fost invitati de familia regala a Iordaniei sa partcipe la concertul caritabil in memoria tenorului Luciano Pavarotti. Celebrul tenor, stins din viata anul trecut, pe 6 septembrie, ar fi implinit pe 12 octombrie 73 de ani.

Angela Gheorghiu, Sting, Trudy, sotia sa
Angela Gheorghiu, Sting si sotia lui, Trudy

Alaturi de cei doi, la acest spectacol au mai fost invitati Andrea Bocelli, Laura Pausini, Jovanotti, Zucchero, Jose Carreras si Placido Domingo.

Pe 10 februarie 2009, Sting va sustine un concert al Bucuresti, la Sala Palatului, biletele urmand sa fie puse in vanzare pe 22 octombrie.

Biletele vor putea fi achizitionate online de pe www.myticket.ro, din reteaua magazinelor Diverta si de la casa de bilete a Salii Palatului, fiind disponibile la diferite categorii de pret, in functie de pozitia fata de scena: 100, 175, 250, 350, 750 lei.

Inclus in turneul de promovare a celui mai recent proiect al artistului, „Songs from the Labyrinth', spectacolul pe care Sting il va sustine la inceputul anului viitor la Bucuresti se anunta a fi unul cu adevarat inedit. Celebrul muzician il va avea alaturi pe scena pe Edin Karamazov, un veritabil maestru al lautei, alaturi de care a si inregistrat noul album, dedicat marelui compositor John Dowland (1563 – 1626). In cadrul show-ului de la Bucuresti, fanii Sting vor avea ocazia de a reasculta hituri celebre ale artistului, precum Fields of Gold' sau Message in a Bottle', intr-o interpretare originala, in spirit elisabetan, acompaniat la lauta de Edin Karamazov.

Foto: Florentina Bucos

Angela Gheorghiu – Lara – Granada

Sting – Fields of Gold

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter