Angela Gheorghiu, ovationata la Metropolitan Opera din New York

Publicat pe

Angela GheorghiuAngela Gheorghiu a avut parte de ovatii si cronici pline de entuziasm dupa premiera operei „Elixirul dragostei' de Gaetano Donizzeti de la Metopolitan Opera din New York.

Spectacolul „Elixirul dragostei' reprezinta o revenire a Angelei Gheorghiu intr-un rol consacrat din opera comica a lui Donizzeti, cel al capricioasei Adina.

„Au trecut foarte multi ani de cand am facut pentru prima data, aici, la New York, acest rol”, a declarat pentru Mediafax soprana. „Este un rol foarte dificil – desi toata lumea spune ca este un rol usor – si sunt incantata de atmosfera colegiala a echipei de actori si de reactia publicului din aceasta seara”, a adaugat ea.

Soprana isi continua astfel colaborarea cu opera newyorkeza, dupa ce in ultimii 16 ani a fost o prezenta constanta in spectacolele prezentate aici.

Considerata una dintre cele mai apreciate soprane din lume, Angela Gheorghiu este cel mai vandut artist roman de muzica clasica.

Foto: Northfoto/H&K
 

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă