In pat cu Pierce Brosnan

Angelina, in pat cu Pierce Brosnan

Pierce Brosnan

Iubita lui Brad Pitt, Angelina Jolie, a spus da!' ofertei de a juca alaturi de Pierce Brosnan in sequel-ul blockbuster-ului The Thomas Crown Affair'.

The Topkapi Affair', care va aparea cel mai probabil in 2009, se anunta incendiar la capitolul scene de sex, intocmai ca precedentul, in care Brosnan a facut echipa cu Rene Russo.

Conform publicatiei londoneze The Sun', fostul agent 007 anunta ca Topkapi Affair' va fi al doilea dintr-o viitoare serie de filme care vor avea ca subiect aventurile lui Thomas Crown. Brosnan, care se afla la carma productiei, isi pune mari sperante in personaj, afirmand ca playboy-ul – talhar pe care il interpreteaza are acelasi potential si aceleasi sanse de izbanda pe care le-au avut si legendarul James Bond.

Filmarile vor incepe la inceputul anului viitor si se vor desfasura in locatii care mai de care, precum Egipt sau Rusia.

Intre timp, cei doi actori sunt ocupati cu alte proiecte: Angelina e de cateva luni in Praga, unde filmeaza pentru Wanted', iar Pierce se pregateste sa-si incerce norocul in varianta pentru marele ecran a musical-ului Mamma Mia!', inspirit de hiturile ABBA.

Un text de: Catalina Sevastre, Foto: www.piercebrosnan.com.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro