Angelina Jolie a primit o notă proastă din partea lui Donald Trump. Președintele SUA, ”profesorul” exigent al celor mai frumoase femei din lume

Publicat pe de Alina Dan

Înainte de a-și căpăta reputația de politician abil, Donald Trump, președintele american, a avut-o pe cea de mare cuceritor și expert în materie de femei. Într-o discuție pe care acesta a avut-o cu celebrul om de radio Howard Stern, Trump a acordat note unora dintre cele mai frumoase femei din lume. Calificativul primit de Angelina Jolie nu este deloc îmbucurător pentru reputația ei de femeie fatală. 

Agentul Angelinei Jolie își va petrece, probabil, următarele decenii refuzând oferte în care clienta sa să o interpreteze pe Melania Trump în orice producție care ar urma să fie filmată. Asta nu cred că ar conta prea mult pentru președinte, în condițiile în care, cel puțin la capitolul aspect fizic, celebra actriță nu se ridică pentru el mai sus de nivelul mediocru. Adesea acuzat de lipsă de logică în discurs și de carențe diplomatice, președintele american s-a mai făcut o dată remarcat prin lipsă de apreciere față de una dintre cele mai iubite actrițe din lume.

Howard Stern a povestit una dintre conversaţiile cu Donald Trump, în cadrul unui interviu care va fi difuzat de Netflix în programul „My Next Guest Needs No Introduction', prezentat de David Letterman.

„L-am rugat să numească câteva dintre marile frumuseţi de astăzi, iar el mi-a răspuns: «În primul rând, marile frumuseţi, Howard, nu sunt actriţe. Sunt modele. În industria de divertisment am văzut doar femei cu aspect de nota 6 sau de nota 7', a povestit Stern.

Howard Stern a adăugat că ulterior, în conversaţii au fost date şi exemple.

„I-am spus că eu cred că Angelina Jolie este foarte frumoasă, iar Trump mi-a răspuns că este de nota 7', a mai spus Stern.

„Ştii cine este o femeie foarte frumoasă? Fiica mea Ivanka. Acum, asta înseamnă aspect de nota 10', ar fi spus Trump, potrivit lui Howard Stern.

Howard Stern a mai spus că l-a apreciat pe Donald Trump, pe care l-a numit „un invitat minunat' pentru un show de radio, deoarece era dispus să răspundă la orice întrebare cu sinceritate.

Interviul cu Stern din programul „My Next Guest Needs No Introduction' va fi lansat de Netflix pe 31 mai.

Payback time

Dacă te întrebi de ce Angelina Jolie este o femeie de B-List pentru Donald Trump, ale cărui gust în materie de femei este extrem de variat, un prim răspuns ar fi acela: răzbunare. Actrița, feministă, filantropă și militantă a drepturilor omului, a fost și este unul dintre cei mai vocali contestatari ai lui Donald Trump.

Într-un articol de opinie publicat în cotidianul The New York Times, Angelina Jolie a criticat aspru politica refugiaților din Orientul Mijlociu promovată de Donald Trump. În articol, Angelina invocă istoria Statelor Unite și spune că se declară 'mândră că, de-a lungul istoriei, am oferit refugiu unui număr impresionant de personae vulnerabile'.

'Să fugim de frică nu este felul nostru de a fi, să țintim în cei mai slabi nu este puterea noastră, trebuie să avem cauze comune cu oameni de toate credințele, să luptăm impotriva acelorași amenințări și săs căutăm o siguranță comună. Așa sper eu că ar orice președinte al națiunii noastre ar conduce în numele tuturor americanilor', și-a încheiat Angelina Jolie pledoaria care, cu siguranță, nu l-a lăsat indiferent pe Donald Trump.

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter