Angelina Jolie a vorbit despre viitorul copiilor ei

Publicat pe

Mamă a 6 copii, Angelina Jolie a fost invitată în emisiunea „Today Show' unde a vorbit despre cei 6 copii ai ei şi despre ce îşi doreşte pentru aceştia.

 

Actriţa în vârstă de 40 de ani speră ca micutii ei să nu aibă o carieră în cinematografie, călcând astfel pe urmele celebrilor lor părinţi.

 

Atât ea cât şi Brad Pitt ar dori cariere diferite pentru copii, cel puţin la început, şi abia după aceea să aibă şi o activitate artistică dacă vor dori cu adevărat acest lucru.

 

Declaraţia Angelinei vine după ce 4 dintre cei 6 copii ai ei,  Pax (12 ani), Zahara (10 ani), Shiloh (9 ani) şi Knox (7 ani) au lucrat alături de ea pentru animaţia „Kung Fu Panda 3'.

 

Atunci Angelina spunea că au fost un pic timizi, că nu îşi doresc cu adevărat să fie actori, dar ea a vrut ca ei să nu rateze această ocazie, mai ales că s-au amuzat împrumutându-şi vocile personajelor.

 

Actriţa a fost mândră de copiii săi care au luat totul în serios şi au făcut o treabă bună împreună.

 

Foto: Hepta

 

Angelina Jolie a vorbit despre viitorul copiilor eiAngelina Jolie a vorbit despre viitorul copiilor ei

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter