Angelina Jolie admite că ea şi Brad Pitt au probleme

Publicat pe

Angelina Jolie a pozat recent pentru numărul de noiembrie al revistei Vogue Usa. Vedeta în vârstă de 40 de ani a acordat si un interviu tulburător în care a vobit deschis despre problemele sale de sănătate, relaţia cu Brad Pitt şi filmul în care joacă împreună.

 

angelina1

 

Angelina a povestit despre cele mai recent proiect al său, lungmetrajul „By the Sea', în care joacă alături de Brad Pitt. Fără a fi un film autobiografic, acesta este primul lor film din ultimii 10 ani, după ce Brad şi Angelina s-au cunoscut pe platourile de filmare de la pelicula „Mr.&Mrs. Smith'.

 

Actriţa a recunoscut că ea şi Brad, căsătoriţi din 2014 şi părinţi a 6 copii, au problemelor lor, însă a precizat că dacă problemele lor ar fi precum cele ale personajelor din „By the Sea', nu ar fi putut face filmul pentru care ea este regizor şi scenarist şi care urmează să fie lansat în America pe 13 noiembrie.

 

Angelina a mărturisit că trăieşte fiecare zi ca şi cum ar fi ultima: „Amândouă femeile din familia mea, mama mea şi bunica mea (care au decedat de cancer ovarian, n.r.), au început să moară când aveau 40 de ani. Eu am acum 40 de ani. Aştept cu nerăbdare să ajung la 50 de ani şi ştiu că voi reuşi”, declară ea.

 

Celebra actriţă este purtătoare a unei gene (BRCA) care creşte considerabil riscul de cancer, motiv pentru care în luna martie ea a suferit o operaţie de extirpare a ovarelor şi trompelor uterine, după ce în urmă cu doi ani a trecut printr-o operaţie de dublă mastectomie.

 

Toate aceste intervenţii au fost urmate de schimbări de natură hormonală cărora ea a trebuit să le facă faţă, dar faptul că a făcut totul public a ajutat-o să se simtă alături de alte femei care trec prin aceleaşi probleme.

 

Foto: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter