Angelina Jolie - In misiune la Bagdad

Publicat pe
Dupa o aparitie la Festivalul de film de la Santa Barbara, Angelina Jolie, despre care se banuieste ca este insarcinata, a mers la Bagdad in calitate de ambasador al Bunavointei din partea Natiunilor Unite pentru a incerca sa-i ajute pe refugiatii irakieni.

Misiunea ei? Sa atraga atentia asupra crizei umanitare si asupra milioanelor de refugiati dintre care 58% au mai putin de 12 ani.

„Sunt milioane de refugiati si nu pare sa existe un plan coerent de a-i ajuta', a declarat actrita intr-un interviu acordat canalului CNN.

Angelina Jolie

„Exista bunavointa, multe discutii in acest sens', a adaugat actrita, insa „incerc sa-mi dau seama ce nu merge'.

Angelina nu a ezitat sa ia pranzul in compania trupelor americane aflate in Irak, intalnindu-se cu generalul David Petraeus in „zona verde' a bazei militare, dar si cu oficiali irakieni.

Actrita s-a aflat pentru a doua oara in Irak. In august 2007 a mers la frontiera cu Siria pentru a se intalni cu refugiatii blocati in aceasta zona, militand puternic pentru ajutarea celor afectati de razboi.

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter