Angelina Jolie – Mamă a 6 copii, surprinde acum cu o declaraţie legată de copii

Publicat pe

Angelina Jolie are 6 copii, 3 biologici şi 3 adoptaţi şi formează alături de Brad Pitt unul dintre cele mai glam cupluri de Hollywood.

 

angelina1

 

Familia pe care Angelina a reuşit să şi-o întemeieze este una perfectă, dar vedeta nu s-a văzut mereu în această ipostază care o prinde de minune.

 

Aflată în Cambodgia pentru a regiza un nou film, „First They Killed My Father' (ce are la bază memoriile lui Khmer Rouger, supravieţuitor al genocidului din 1970), actriţa a acordat un interviu pentru Associated Press în care a făcut urmatoarele declaraţii:

 

„Este ciudat, nu am vrut niciodată un copil. Nu am vrut să fiu însărcinată. Nu m-am văzut în postura de mamă”, spune actriţa care recunoaşte însă că vizita din Cambodgia, din urmă cu mulţi ani, a schimbat-o.

 

În anul 200, Angelina ajungea în Cambodgia pentru a filma „«Lara Croft: Tomb Raider», iar această experienţă avea să-i schimbe viaţa în mod radical.

 

„Dintr-o dată a fost clar pentru mine faptul că copilul meu se află undeva în această ţară', a spus Angelina care în anul 2002 avea să-l adopte pe Maddox.

 

Acesta îşi va însoţi mama pe platourile de filmare ale lungmetrajului pentru că spune Angelina, „el este fiul meu, dar este şi fiul Cambodgiei. A sosit momentul pentru familia noastră să înţeleagă ce înseamnă acest lucru pentru el şi pentru noi toţi'.

 

Foto: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter