Angelina Jolie si Brad Pitt au revenit la New York - VIDEO

Publicat pe
Dupa o oprire la Berlin, Angelina Jolie si Brad Pitt s-au intors in Statele Unite pentru a onora obligatiile profesionale ale Angelinei.

Cuplul, impreuna cu cei sase copii, a ajuns la New York pentru premiera ultimului film in regia lui Clint Eastwood, „The Changeling' cu Angelina Jolie pe afis.

Brad Pitt, Angelina Jolie

Dupa o escala la Berlin, acolo unde Brad Pitt joaca in pelicula lui Quentin Tarantino, „Inglorious Bastards', famila Jolie-Pitt si-a stabilit carierul general la New York.

Este pentru prima data cand famila se reuneste pe continentul american dupa nasterea gemenilor Vivienne si Knox, pe 12 iulie.

Angelina Jolie nu putea rata premiera filmului „The Changeling' programata in cadrul Festivalului de Film de la New York. Brad Pitt, in schimb, nu a putut fi prezent la premiera din Germania a peliculei „Burn after Reading' in care joaca impreuna cu George Clooney.

Este prima aparitie publica a cuplului dupa o absenta de cateva luni. Deocamdata ramane un mister daca numeroasa familie isi va face in curand bagajele pentru a reveni in Franta sau va mai ramane in America.

Foto: www.hepta.ro

The Changeling – Trailer

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă