Angelina Jolie şi Brad Pitt vor să le cumpere copiilor o insulă

Publicat pe

Angelina Jolie și soțul său, Brad Pitt, vor să cumpere o insulă în Grecia, scriu tabloidele britanice. Insula aleasă de Pitt și Jolie poartă numele Gaia și suma pe care sunt dispuși să o ofere cei doi autorităților din Grecia se situează în jurul cifrei de 4.7 milioane de dolari.

 

brangelina

 

Potrivit unei surse apropiate, citată de o revistă americană, actorii vor să cumpere o insulă pentru a-și scăpa copiii de blitz-urile iscoditoare ale paparazzilor care îi urmăresc peste tot. Angie s-a îndrăgostit de acea insulă, unde crede că Shiloh, Vivienne, Knox, Maddox, Pax și Zahara (n.r. numele copiilor cuplului) vor putea să alerge în voie, fără să se mai teamă de apariția fotografilor', a declarat aceeași sursă.

 

Presa internaţională a scris recent că Jolie și Pitt şi-ar fi scos deja la vânzare locuinţa din New Orleans, pentru care cer aproximativ 6,5 milioane de dolari.

 

Familia Jolie-Pitt deţine proprietăţi în mai multe ţări, însă reşedinţa principală a cuplului a devenit de câţiva ani Castelul Miraval din sudul Franţei.

 

Gabriela B. Foto: Hepta

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă