Angelina si Resse - Onorarii fabuloase

Publicat pe

Angelina JoliePana nu demult, Julia Roberts primea cele mai mari onorarii din Cetatea filmului. Acum insa Pretty Woman a lasat-o mai usor cu filmele, dedicandu-si timpul sotului si celor trei copii. O bruneta si o blonda i-au luat insa locul, Angelina Jolie si Resse Witherspoon fiind in prezent actritele cel mai bine platite de la Hollywood, potrivit celor de la Hollywood Reporter.

La 31 de ani, Resse se poate mandri cu un Oscar pentru Cea mai buna actrita obtinut in 2006 pentru Walk the Line', specialitatea sa ramanand insa comediile romantice.

Angelinei Jolie i-a crescut cota cu „Beowulf', primul sau succes de box-office dupa „Mr. and Mrs. Smith', film in care a jucat alaturi de Brad Pitt, iar prestatia sa din „A Mighty Hart' i-ar putea aduce un Oscar in 2008.

Le urmeaza Cameron Diaz cu 10 milioane de dolari pe film, apoi Nicole Kidman, cea care se clasa pe pozitia fruntasa anul trecut.

In continuarea clasamentului se afla Renee Zelwegger, Sandra Bulock, Julia Roberts, Drew Barrymore, Jodie Foster si Halle Berry, cea care inchide topul primelor 10 actrite cu onorarii ametitoare. (L.F.)

Foto: www.askmen.com.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter